۵ قانون عجیب و غریب کارمندان لامبورگینی و فراری

شاید کار کردن برای دو برند خودروسازی معروف، لامبورگینی و فراری بسیار هیجان انگیز باشد؛ اما قوانینی وجود دارد که باید از آن پیروی کنید.

به گزارش مسترماشین باز، لامبورگینی و فراری دو برند از نمادین‌ترین برندهای ابرخودروی تاریخ هستند. این کمپانی‌ها که توسط دو مرد متولد شده در جنگ جهانی اول تأسیس شده‌اند؛ هرگز از تنش طوفانی و رقابت بین خود رها نشدند.

برخی فکر می‌کنند این تنش و درگیری زمانی آغاز شد؛ که فراری دعوت همکاری لامبورگینی را رد کرد و به فروچیو لامبورگینی گفت “به تجارت تراکتورسازی‌ات بچسب”.

در حالی که برخی دیگر معتقدند که این لامبورگینی بود که از کلاچ خودروهای فراری و صدای زیاد آن انتقاد کرد.

بنابراین، این دو برند با لوگوهای گاو نر و اسب سال‌هاست که با هم در حال رقابت هستند.

با گذشت زمان و رشد برندها و تبدیل شدن به نام‌های شناخته شده، رقابت بین شرکت‌ها کمرنگ‌تر شد. اکنون با نگاهی به این شرکت‌ها، هنوز هم می‌توان طبیعت تند و تکان‌دهنده انزو فراری یا زندگی مصمم لامبورگینی را دید که همچنان در حال درخشش است.

با این حال، در حال حاضر شباهت‌ها و تفاوت‌های بسیار مهمی در روش‌های تجاری این شرکت‌ها وجود دارد.

در این مقاله به برخی از قوانین غیرمعمول و کاملاً عجیب در آیین نامه اخلاقی فراری و لامبورگینی اشاره می‌کنیم که کارکنان باید از آنها پیروی کنند.

قانون ۱۰

لامبورگینی: هرصحبتی در مورد مکان‌های ملاقات ممنوع است

لامبورگینی کارمندان خود را مجبور می‌کند تا یادداشت‌های موجود در مورد مکان ملاقات‌ها و جزئیات را با سایر کارمندان به اشتراک نگذارند.

در عوض، هر فرد باید سرپرستان خود تماس بگیرد و اطلاعات را از منبع دریافت کند. این به احتمال زیاد به دلیل برخورد با هکرهایی است که خود را کارمند معرفی می‌کنند تا اطلاعاتی را از داخل شرکت به دست بیاورند.

قانون ۹

فراری: سرپرستان باید از کارمندان حمایت کنند

این قانون از سرپرستان می‌خواهد که از کارکنان حمایت کنند و به هر فرد زمان کافی برای اظهار نظر را بدهند.

قانون ۸

لامبورگینی: بدون اصلاح اطلاعات نادرست آنلاین

به عنوان بخشی از اقدامات شرکت برای جلوگیری از درز اطلاعات نادرست در مورد محصولات، لامبورگینی از کارمندان می‌خواهد که به جای تصحیح اطلاعات نادرست آنلاین، چنین مشکلات را به شرکت گزارش دهند.

قانون ۷

فراری: کارمندان نمی‌توانند فراری بخرند

شاید یکی از پوچ‌ترین قوانین این شرکت، این است که طبق گزارش‌ها باید اطمینان حاصل شود که همه‌ی مشتریان شانس یکسانی برای دستیابی به مدل‌های جدید فراری دارند. با این حال، دو کارمند در این شرکت هستند که مجاز به خرید مدل‌های جدیدتر هستند، چارلز لکلرک و کارلوس ساینز جونیور رانندگان فرمول یک فراری. اما بقیه کارمندان نمی‌توانند خودروهای جدید فراری را بخرند.

قانون ۶

لامبورگینی: بدون هدیه گران قیمت

همه‌ی ما می دانیم که خبرنگاران برای دستیابی به اسرار شرکت‌های موفق؛ دست به هر کاری می‌زنند. مثلاً ممکن است شام‌های عجیب و غریب، هدایای گران قیمت و مبالغ زیادی به کارمندان پیشنهاد داده شود. به همین دلیل، لامبورگینی از کارمندان خود می‌خواهد که چنین پیشنهادات و هدایایی را از کسی که ممکن است به طور حرفه‌ای در این کار حضور داشته باشد؛ رد کنند.

قانون ۵

فراری: بدون تخفیف برای کارمندان

با توجه به قانون قبلی فراری، این قانون در مورد دو کارمندی که مجاز به خرید فراری، اعمال می‌شود.

اگرچه رانندگان فرمول یک سالانه میلیون‌ها دلار از فراری به دست می‌آورند؛ اما همچنان باید تمام قیمت خودروی مورد نظر خود را بپردازند.

قانون ۴

لامبورگینی: می‌توان با رقبا صحبت کنید، اما باید مراقب صحبت‌های خود باشید

اگرچه کارمندان لامبورگینی از صحبت با کارمندان در شرکت‌های رقیب منع نمی‌شوند؛ اما باید در صحبت‌هایشان بسیار مراقب باشند. آن‌ها می‌توانند مکالمات عادی را داشته باشند؛ اما نباید هیچ اطلاعاتی از شرکت درز کند.

قانون ۳

فراری: ارتباطات باز مهم است، اما در مورد همه چیز صادق نیست

فراری نیز مانند لامبورگینی از مخفی نگه داشتن اطلاعات؛ تا زمانی که خودشان مایل نباشند؛ لذت می‌برد. اگرچه کارمندان فراری اجازه دارند آزادانه با رقبا و رسانه‌ها ارتباط برقرار کنند، اما قبل از افشای اطلاعات باید ابتدا با مافوق خود تماس بگیرند. این قانون حتی پس از ترک شرکت نیز صدق می‌کند.

قانون ۲

لامبورگینی: عدم باز کردن هرزنامه‌ها در ایمیل شرکت

در ظاهر یک استراتژی برای بهره وری کارگران به نظر می‌رسد، اما هدف واقعی پشت این قانون بسیار هوشمندانه‌تر است. در سال‌های اخیر، حضور آنلاین لامبورگینی به شدت رشد کرده، تا جایی که فروش NFT‌های سفارشی بیشتر شده و با توجه آن، امنیت سایبری افزایش یافته است.

لامبورگینی می‌داند که بسیاری از مردم دوست دارند این اطلاعات محرمانه‌ای را بدزدند و فاش کنند. از آنجایی که می‌توان به روش‌های مختلفی از جمله هک رایانه‌ها از طریق لینک‌ها و ایمیل‌ها به این امر دست یافت، آن‌ها از کارمندان می‌خواهند که فقط ایمیل‌های شرکت را باز کنند.

قانون ۱

فراری: نمی‌توان از برند انتقاد کرد

این یک قانون نیست؛ بلکه یک هنجار است و در هیچ کجای آیین نامه اخلاقی نوشته نشده است، اما کارمندان گذشته و فعلی گزارش کرده‌اند که انتقاد آشکار از برند، با برخودر جدی رو به رو خواهد شد.

منبع: hotcars

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.